Vaste zorgverleners

Veel van onze cliënten vinden het prettig dat ze worden geholpen door een vaste zorgverlener. U weet hierdoor met wie u te maken heeft en u bouwt een band met elkaar op. Ook onze zorgverleners vinden het fijn, zodat zij een band met u kunnen opbouwen. Hierdoor lopen de zorgdiensten gemakkelijker. Het is niet uit te sluiten dat er af en toe wisselingen zijn van zorgverleners. Maar u kunt er vanuit gaan dat u het grootste deel van de tijd een vaste zorgverlener heeft. Er worden alleen andere zorgverleners ingezet als de vaste zorgverlener ziek is of met vakantie is.

Meerdere malen zorg per dag
Als u meerdere keren per dag zorg nodig heeft, krijgt u hulp van een vast team. Binnen zo’n team heeft u één vast contactpersoon. Uw contactpersoon heeft het overzicht van de totale zorg die u ontvangt. Vragen over bijvoorbeeld het uitbreiden of afbouwen van zorg kunt u aan uw contactpersoon stellen of bellen met ons kantoor. Welke zorg u ook krijgt, u ziet het, u heeft bij ons te maken met vastigheid en duidelijkheid. Dit is niet alleen voor u prettig, maar ook voor ons. Onze zorgverleners bouwen graag een band op met u, zodat u weet wat u aan hen heeft en andersom.

Zorg op maat voor u
Wist u dat u bij ons terecht kunt voor 24-uurs zorg op maat? Als u hier interesse in heeft dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Hiervoor kunt u ons altijd geheel vrijblijvend bellen en dan wordt met u besproken wat de wensen zijn. De zorg kan dan snel in worden gepland. Het is natuurlijk de meest prettige situatie als u ons niet nodig heeft, maar in het andere geval is zorg op maat een fijne manier om geholpen te worden.